vrijdag 9 september 2011

Ontdek het Mysterie der Vrijmetselarij



17 Oktober 2011 ontvangen wij in Den Haag  u graag met een kop koffie en zullen u een inkijkje geven in de wereld van de vrijmetselarij. De zin en de onzin over vrijmetselarij. Wat is vrijmetselarij? Waarom is ons eeuwen oude gedachtegoed in deze tijd nog net zo actueel? Steeds meer (jonge) mensen zoeken hun eigen (spirituele) weg. Er is immers maar één weg, en dat is uw eigen weg.  Op welke wijze biedt de vrijmetselarij u een inspirerende methode/ omgeving om uw eigen weg voort te kunnen zetten? 


Deze en vele andere vragen zullen aan de orde komen. Maak gebruik van de gelegenheid om nu aan vrijmetselaren te vragen wat u altijd al had willen weten.  Tevens bezoekt u dan u onze Tempel/Werkplaats en krijgt u uitgebreide uitleg daarover. 



U kunt zich  per mail voor deze avond opgeven. U krijgt dan binnenkort nadere info en een uitnodiging.

Ook belangstellenden uit Zoetermeer zijn nadrukkelijk uitgenodigd. De Zoetermeerse loge Pythagoras zal deze avond mede uw gastheer zijn. 

Hoewel bij beide loges alleen mannen lid kunnen worden, is uw partner op deze voorlichtingsavond natuurlijk van harte welkom.

 Ik verheug mij op uw komst.


Rudolph Kroon
Voorzittend Meester
Loge L'Union Frédéric






Geen opmerkingen:

Een reactie posten